Logo

Kedves az Adójuk (1+1%-val) rendelkezők!

Az egyszázalékos felajánlásokat kuratóriumunk tagjai a legkörültekintőbb módon, saját forrásainkkal kiegészítve használja fel. Felajánlásaikat a következő területekre fordítjuk a teljesség igénye nélkül:

 - Minden évben egyhetes tábort szervezünk gyermekek részére (nagy, csonka, vagy rászoruló családok gyermekeit segítjük nyaraláshoz a magyar „tengernél”).

 - A házasságok megerősítésére női, férfi és családi elvonulásokat szervezünk, ahol közösségben és egyénileg is kötetlen formában, el tudjuk érni a részvevőket, segítve ezzel a családi kapcsolatok megerősödését

 - Élelmiszer segélyek szétosztása az Élelmiszer Bank Egyesülettel, az Auchan Magyarország árumentő akciójában rászorulók részére.

 - „Felkaroló” programunkban hátrányos helyzetű településeken élő roma közösséget segítünk. Havi rendszerességgel látogatjuk ezeket a településeket, hogy támogatóan segíthessük a roma családok társadalmi beilleszkedését. Tesszük ezt fizikai segítség (élelmiszer és ruha adománycsomagok) és gyakorlati (élet és családvezetési tanácsadás, gyermek foglalkozások) segítség formájában.

-  Helyi rászorulókon való eseti vagy rendszeres segítségek (pl.: tűzifa vásárlás, idősek rendszeres látogatása, a helyi szervezetek részéről felénk érkező jelzések alapján)

 

Mire gyűjtünk:

 - Rászoruló gyerekek táboroztatására,

 - Szegénységben élő családok támogatására (tanácsadás, nevelés, élelmiszer- és ruha segély, szállítási költségek)

 - Lakóotthonban élő gyerekeknek program szervezésre (eszközök, útiköltség)

 - Terembérlés foglalkozásokra

 

Kérjük támogassa tevékenységeinket adója 1%-ával és ajánlja Alapítványunkat ismerőseinek is!
Adószám: 18719363-1-13
 
 
Alapítványunk szorosan együttműködik az Agapé Gyülekezetek Közössége Egyházzal.
 
Segítse munkánkat adója 1%-ával az egyházakra vonatkozó felajánlásával is.
 
Az Agapé Gyülekezetek Közössége technikai száma: 2130
 
További információt honlapokon talál (kattintson a megnyitáshoz):

 - WEB

 - Facebook